Welkom, bezoeker! [ Registreren | InloggenRSS Feed


 

 

Fluwelen halsband kettingen terug in modebeeld

  • Website: http://www.beautis.nl
  • Geplaatst op: mei 28, 2014 8:37 am
  • Verloopt over: Deze advertentie is verlopen
swarovski halsbandketting 002

Uitgebreide omschrijving

Weer terug in het modebeeld de fluwelen halsbandketting .

Ooit het best scorende halsbandje van de jaren 70  toen uitgeroepen tot het meest “Sexy halsbandje”aller tijden. Anno 2014 zijn ze weer terug in het mode beeld en meer sterren worden gesignaleerd met een fluwelen halsband ketting . Eind 2013 werd er gewerkt aan beautis een webshop met handgemaakte fluwelen halsbandkettingen en inmiddels is het fluweel aangevuld met kant en allerlei band.Van trendy ,brocant,en flower power,naar charmante halsbandkettingen en geen tweede van elk type te verkrijgen .

 

Magische uitwerking.

Wat maakt dat deze halsbandketting zo bijzonder  dan de gewone kettingen? Als een ware eyecatcher trekt hij de aandacht naar de hals en nek waarvan ineens de schoonheid zichtbaar is geworden en of de nek/halslijn nu jong of al wat rimpelig is het magische effect blijft het zelfde .

 

Workshop.

Inmiddels is er een workshop te verkrijgen> beautisworkshop genaamd en deze kan men aanschaffen in de shop onder de naam workshop.Ik neem u mee op een cursus naar het maken van halsbandkettingen met veel ideeën en tips per video,tekst,en foto,s 

 

 

Facebook

Op facebook te vinden onder “sexy halsbandjes” en de pagina is zeer populair met zijn 317 likes. Regelmatig hebben wij acties en verloten een swarovski ketting of set.

 

Advertentie referentienummer: 2675385929945a67

Gesponsorde links

Geef een reactie


× zes = 12

Vul onderstaand formulier in om een bericht naar de adverteerder te sturen

Informatie over de adverteerder

  • Geplaatst door: beautis
  • Actief sinds: april 20, 2014

Andere advertenties van dezelfde adverteerder beautis

De laatste advertenties van beautis »